Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Fél ezredmásodperces válaszidőt tud az AOC új monitorduója – PROHARDVER!

0 0

- Hirdetés -

Hirdetés

Az AOC bejelentette legújabb monitorjainak, az Agon AG251FZ2 és AG271FZ2 elérhetőségét. Az egyértelműen játékosoknak készült megjelenítők 24,5, illetve 27 hüvelykes, 1920×1080 pixeles felbontású TN panelt kaptak, amelyek a 240 Hz-es képfrissítés, és ezzel együtt az AMD FreeSync támogatása mellett egészen alacsony, mindössze 0,5 ezredmásodperces válaszidőt képesek felmutatni.

- Hirdetés -


[+]

A monitorok 400 nites fényerővel működnek, továbbá a csökkentett kékfény kibocsátása mellett olyan, játék közben hasznos funkciókat is kaptak, mint az alacsony input lag és a Shadow Control. A dönthető és állítható magasságú kijelzők hátoldalán szinte minden manapság elterjedt csatlakozót megtalálunk, ide tartozik a DisplayPort 1.2, a HDMI 1.4 és 2.0, a DVI-D és a D-Sub, de ezeken felül kapunk még négy darab USB 3.0 portot és egy 3,5 milliméteres jack kimenetet – utóbbit használva hasznos lehet az oldalra kihajtható fejhallgatótartó kar.


[+]

A két darab, egyenként 3 wattos teljesítményű hangszóróval felszerelt, és 100 x 100-as VESA konzolokkal kompatibilis újdonságok már rendelhetők az Amazon oldaláról, vételáruk mérettől függően 330 és 380 dollár.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk