Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Itthon: Elég durva lesz szombaton Budapesten közlekedni – hvg.hu

0 0

- Hirdetés -

Pride, villamospálya-felújítás, metrófelújítás, Szabihíd – nem lesz egyszerű szombaton A-ból B-be eljutni.

- Hirdetés -

Készüljön fel, hogy szombaton nem lesz a legegyszerűbb közlekedni Budapesten, tájékoztat a BKK. Megkezdődik a 4-es 6-os villamospálya felújításának újabb üteme, erről itt írtunk bővebben, a júliusi hétvégeken szombattól lezárják a a közúti és villamosforgalom előtt a Szabadság hidat, délután és este pedig a Pride vonulás miatt lesz forgalomkorlátozás.

Zajlik továbbra is a 3-as metró felújítása, a metró helyett pótlóbuszok közlekednek hétvégente Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között. A BKK a 2-es és a 4-es metrót ajánlja közlekedésre.

A Budapest Pride rendezvényhez kapcsolódóan több belvárosi fő közlekedési útvonal forgalmát korlátozzák július 6-án, szombaton 14 órától kora estig. A Kossuth Lajos tér és a Március 15. tér közötti felvonulás miatt lezárásokra kell számítani a Kossuth Lajos téren, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a József Attila utca–Széchenyi tér–Lánchíd útvonalon, az Apáczai Csere János utcában és a Március 15. téren. Ezért módosul az M3-as metrópótló busz, a 2-es villamos, a 9-es, a 15-115-ös, a 16-os és a 105-ös busz, továbbá a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 78-as, és a CITY-trolibusz közlekedési rendje, mindemellett számítani lehet a Kossuth Lajos tér és a Bajcsy-Zsilinszky út metróállomás lezárására is.

További részletek a BKK oldalán.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk