Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Wimbledon: bizarr pontszerzés a női párosmeccsen – VIDEÓ – NSO – Nemzeti Sport

0 0

- Hirdetés -

A Wimbledonban zajló angol füves pályás nemzetközi teniszbajnokság női párosának első fordulójában a Petra Martic, Alizé Cornet–Veronika Kugyermetova, Julija Ostapenko meccsen a második játszma közepén Ostapenko készült adogatni, amikor a nagy szél megzavarta és teljesen meglepő irányba ütötte a labdát: Alizé Cornet-t találta telibe, s a játékvezető az adogatónak ítélte a pontot.


Hirdetés

Cornet ezúttal nem tudott elhajolni a labda elől (Fotó: AFP)

Miközben a horvát Martic teljesen lefagyott a szervát követően, társa, a meglehetősen felháborodott francia áldozat hiába reklamált a székbírónál, míg az orosz, lett páros jobbára halkan nevetgélve igyekezett elkönyvelni magában a szerencsés találatot.

A mérkőzést ettől függetlenül a horvát, francia páros nyerte meg három játszmában, s ha a második kört is sikerrel veszik, akkor az első kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó ellen küzdhetnek az negyeddöntőért – feltéve, hogy Babosék legyőzik a Jennifer Brady, Alison Riske párost.

A SZOKATLAN PONT VIDEÓN

Az eseményről a Nemzeti Sportot tudósítja: Klein Ron.

Forrás: Klikk

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk