Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Wimbledon: Murray nyert, és a jókedve is visszatért – NSO – Nemzeti Sport

0 0

- Hirdetés -

Andy Murray hosszú sérülését követően győztes meccsel tért vissza a teniszpályára, s mint mondta, ettől egyből visszatért a jókedve is.

- Hirdetés -


Hirdetés

A britek olimpiai bajnoka a francia Pierre-Hugues Herbert játékostársaként a wimbledoni torna férfi páros versenyének első fordulójában négy szettben (4:6, 6:1, 6:4, 6:0) kerekedett a francia Ugo Humbert és a román Marius Copil kettős fölé.

Murray – aki legutóbb az év elején, az Australian Openen játszott, ott is csupán egyetlen mérkőzést – a találkozó után úgy fogalmazott: mindig nagyszerű érzés a pályán lenni.

„Én csak újra teniszeztem. Fájdalommentesen, egészségesen. Ez jó” – nyilatkozta. A skót játékos hozzátette: ezt az érzést élvezi gyerekkora óta, viszont az elmúlt években előfordult, hogy semmi élvezetet nem talált a játékban.

„A jókedv visszatért. Remélem, hogy közben a csípőm is jól érzi magát” – utalt a többször műtött testrészére a teniszező, aki állandó fájdalmai miatt már a visszavonulását is kilátásba helyezte.

A 32 éves Murray vegyes párosban a 37 esztendős amerikai Serena Williamsszel indul – egyesben előbbi kétszer, utóbbi pedig hétszer diadalmaskodott Londonban ؘ– pénteken, az első fordulóban az Andreas Mies, Alexa Guarachi német, chilei duóval találkoznak.

Az eseményről a Nemzeti Sportot tudósítja: Klein Ron 

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk