Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Brutális őszinteség és folytonosság a Mercedes titka – Motorsport.com, Edition: Magyarország

0 0

- Hirdetés -

A Mercedes F1-es csapata a hibrid-éra bevezetése óta verhetetlen, az összes egyéni és konstruktőri vb-címet begyűjtötte az új korszakban, és ehhez már idén is közel jár. Kétségtelen tény, hogy ez bizonyítja, hogy a Mercedes a száguldó cirkusz történetének egyik legjobb csapata, és a csapatfőnök úgy véli, hogy a siker titka éppen a csapatban rejlik. Toto Wolff a BBC-nek adott interjúban kifejtette, hogy az emberek szeretnek a Mercedesnél dolgozni.

“Tudom, hogy kapnak ajánlatot mástól is, mert elmondják. De képesek voltunk olyan környezetet kialakítani, ahol valóban élvezed a munkát. Ez egy jó hely. Nincs politika, személy szerint nekem zéró toleranciám van a belső politika ellen” – jelentette ki Wolff, aki szerint a siker mögött az áll, hogy a szakemberek folytonosságot jelentenek, nem változik a felállás, mert a csapat vonzó munkahelyeket teremtett.

- Hirdetés -

“Brutális őszinteség uralkodik. A problémát hibáztatjuk, és nem az embert. Ha valaki hibát vét, megpróbáljuk megérteni, hogy hogyan kerülhetjük el legközelebb. Ez valóban az emberek és a céljaik kezeléséről szól” – mondta Wolff a Mercedes filozófiájáról. “Ilyen egyszerű, mi valóban törődünk egymással, és ez nem csak duma. Ez egy felfogás, ami ennél a csapatnál bevált, és már átjárta a szervezet minden területét.”

Még több F1 hír:

Sokszor éri az a vád a Mercedest, hogy alulértékeli az eredményeket, de Wolff szerint ez az óvatos gondolkodás legitim, és nem egy pszichológiai játék.

“Sokszor hallom, amikor a saját teljesítményünket értékeljük, hogy ‘ugyan már, hisz zsebben a bajnokság’, de a mi felfogásunk szerint ez a szkepticizmus kell az eredmények eléréséhez. Ez nem olyasmi, mint egy játék, ez egy valódi hozzáállás, amellyel tiszteljük a többiek teljesítményét, ami bármikor előjöhet, és láttunk már olyan pillanatokat, amik a földön tartottak minket” – jelentette ki Wolff.

“Valójában semmit sem vihetsz át a korábbi sikerekből. Hiába a nyolc zsinórban nyert futam, vagy az öt világbajnoki cím, a következő pályán ezek nem számítanak. És ez az a felfogás, amely az évek során megtartotta az őszinteségünket” – zárta szavait Wolff.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk