Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Kis híján elájult bemutatásán az új Real-futballista – Index

0 0

- Hirdetés -

Az év elején igazolta le 50 millió euróért a Portótól Eder Militaót a Real Madrid, a középhátvédet szerdán mutatták be a Bernabeu Stadionban.

- Hirdetés -

A protokoll a szokásos volt, a futballista Florentino Perez elnök mellett kiállt a fotóriporterek elé, aztán átöltözött, és lement a gyepre dekázni a drukkereknek. Meleg volt, Militao mosolygott, utána jött az ilyenkor szokásos sajtótájékoztató újra öltöny-nyakkendőben.

A brazil válaszolgatott a kérdésekre, majd hirtelen mintha rosszul lett volna, a fejét fogta, vizet kért, aztán véget vetettek az eseménynek.

Eder Militao majdnem elájult a Bernabeu-bemutatóján

Az As.com később kiderítette, Militao majdnem elájult. A játékos menetrendje valóban szoros volt, európai idő szerint hétfő hajnalban még a Copa Americán játszott, amit meg is nyertek, vagyis utána lehetett egy kis ünneplés. Madridban szerda hajnalban landolt, kevés alvással vihették a stadionba, ahol kezdődött a bemutatás. Állítólag alig evett, viszont nagyon izgult, és mindez a nagy meleggel kiegészülve okozta, hogy elgyengült.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk