Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Világ: Szétszedték Pozsonyt a futballhuligánok, 94 ember őrizetben – hvg.hu

0 0

- Hirdetés -

Több csapat ultrái estek egymásnak, repültek a székek, törtek a kirakatok.

- Hirdetés -

Közel 100 ember került rendőrkézre azt követően, hogy a Cracovia Krakow és a Levszki Szófia ultrái összeverekedtek Pozsonyban – írja az Újszó. Az ultrák azért találkozhattak Pozsonyban, mert csütörtökön a krakkóiak Dunaszerdahelyen, a szófiaiak pedig Rózsahegyen játszanak az Európa Ligában. A szlovák sajtó szerint az Ajax Amsterdam állítólagos szurkolói is részt vettek a balhéban.

A tömegverekedés egyik helyszíne az óvárosbeli Mihály-kapu és a Ventúr utca környéke volt, ezek egy részét tönkre is tették. A szurkolók székeket dobáltak, több kávéház és étterem berendezését és teraszát megrongálták:

A rendőrség 100 emberrel vonult ki, a huligánok közül 80-at még a helyszínen elfogtak, 14-et pedig a környéken lévő utcákban.

Matúš Vallo, Pozsony főpolgármestere a Paraméter szerint úgy fogalmazott: a futballszurkolók viselkedése azt tanúsítja, hogy nem tisztelik sem a várost, sem az ott élő embereket.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk