Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Hivatalos a Szellő-Merhy – Profiboksz.hu

0 0

- Hirdetés -

Amiről lapunk már 3 hónappal ezelőtt beszámolt, azt most külföldi források és maga a Felix Promotion International facebook oldala is megerősítette: október 19-én Belgiumban fog ringbe lépni Szellő Imre(24-0, 16KO), akinek ellenfele a helyi illetőségű Ryad Merhy(28-1, 23KO) lesz. A mérkőzés tétje a WBA cirkálósúlyú interim, azaz ideiglenes világbajnoki öve lesz.

A WBA ranglistáját jelenleg Merhy vezeti, Szellő a 8. helyen van rangsorolva. A WBA Gold nevezetű öve Aleksei Egorovnál(9-0, 7KO) van, míg Denis Lebedev visszavonulása után a világbajnoki cím Arsen Goulamirian(24-0, 16KO) ölébe hullott, visszavonult bajnoki státuszban(champion in recess) pedig Beibut Shumenovot(18-2, 12KO) találjuk.

- Hirdetés -

Az októberi mérkőzés győztesének jó esélye van arra, hogy jövőre már a rangosabb Gold, vagy esetleg az igazi világbajnoki cím birtokosával küzdjön meg.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk