Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Räikkönen elmesélte, hogy napokig részeg volt a futamok között – 24.hu

0 0

- Hirdetés -

Kimi Räikkönen sokáig híres volt kicsapongó életmódjáról és nyers, pimasz stílusáról. Ugyan egy-két beszólásért most sem megy a szomszédba, de már messze nem annyira az éjszaka királya, mint Lotusos idejében.

- Hirdetés -

Hogy ez mennyire így van, arról ő maga számolt be egy interjúban, ahol elismerte, gyakorlatilag 16 nap kiesett az emlékezetéből, mert annyit bulizott, hogy folyton részeg volt.

Nem emlékszem semmire. Körbeutaztuk Európát, buliztunk, jól éreztük magunkat. Nem is először fordult ez elő, akkoriban tök normálisnak számított

– mesélte a motorsport.com olasz kiadásának a finn pilóta, mi is történt a 2013-as szezonnyitó Ausztrál Nagydíj és a következő bahreini futam között.

Räikkönen ezután azért elmondta, hogy mióta családja és gyerekei vannak, megváltozott az élete és már nem ezt az életet éli. Ami pedig a két futamot illeti, Melbourne-ben megnyerte a futamot, a Bahreini Nagydíjon pedig második helyen zárt.

Kiemelt kép: Andrea Diodato/NurPhoto via Getty Images

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk