Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Ezt az alkalmazást imádják most a legjobban az iPhone-osok – hvg.hu

0 0

- Hirdetés -

Nem csökken az anti-Facebook, azaz a TikTok nevű alkalmazás népszerűsége, az androidosoknál csak az iOS-esek imádják jobban.

Bár a ByteDance tulajdonában lévő TikTok alkalmazás történetében volt néhány buktató, a felhasználók továbbra is kíváncsiak rá, bizalmat szavaznak neki. A Sensor Tower legfrissebb adatai szerint júliusban ezt az alkalmazást töltötték le a legtöbben az App Store-ból, a Google Play Store-ban pedig a második leggyakrabban letöltött app lett. A két alkalmazás-áruház összevont adatait nézve ugyancsak a második helyre került: 53,5 millió felhasználó telepítette a mobilkészülékére.

©A legtöbb telepítés Indiában történt (41 százalék), ezt Kína követi (10 százalék). Remekül szerepel továbbra is a Facebook (mind az összesített listán, mind az androidosoknál az első helyre került, azonban az iOS-eknél nemcsak a TikTok, hanem az Instagram is megelőzte. Ezzel együtt összességében 56 millióan telepítették júliusban. Itt is az indiaiak voltak a legelkötelezettebbek (23 százalék), a második helyre pedig Indonézia került (11 százalék).

A Sensor Tower statisztikái nem veszik figyelembe az előre telepített appokat, illetve a harmadik fél áruházából történő letöltéseket.

Ha máskor is tudni szeretne a legnépszerűbb appokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: Klikk

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk