Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Magyar termékekkel bővít a Lidl – Origo

0 0

- Hirdetés -

A Lidl Magyarország tovább bővíti a Hazánk Kincsei saját márkás márkacsaládjának kínálatát, amely termékek kizárólag magyar beszállítóktól származnak.

A Lidl Magyarország Hazánk Kincsei márkacsaládjában olyan magyar termékek találhatók meg, amelyeket a hazai ízeket kedvelő, a hagyományokhoz kötődő fogyasztói igények alapján fejlesztettek ki. A magyar konyha legkedveltebb termékein, köztük az elmaradhatatlan magyar paprikán túl, a szörpök, a sajtok és tejtermékek, a kolbászok és szalámik széles választéka található meg a termékkínálatban. A Hazánk Kincsei termékek kedvező fogadtatásra találtak, ezért az áruházlánc most tovább bővíti kínálatát, így a vásárlók már közel hetven különböző termék közül választhatnak.

- Hirdetés -

A Hazánk Kincsei márka termékei a hagyományos magyar ízvilág jegyében, tradicionális eljárással készülnek, hazai termelőktől és beszállítóktól származnak. Megtalálható a kínálatban például a Nyíregyházáról érkező szatmári almalé, a Kaposvárról származó zselici teljes tej, vagy a kecskeméti darált-nyers csípős paprika.

A Lidl Hazánk Kincsei márkacsaládjának új tagjaiForrás: Origo

A magyar tradíciók megőrzése jegyében hoztuk létre a Hazánk Kincsei márkát – hangsúlyozza Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország kommunikációs vezetője.

A Lidl Magyarország kiemelt figyelmet fordít arra, hogy termékkínálatában minél nagyobb arányban kínálhasson magyar árut, valamint, hogy megbízható üzleti partnerként álljon a magyar termelők mellett, ezért 2013-ban létrehozta a „Lidl a magyar beszállítókért” programot, majd 2016-ban a Beszállítói Akadémia eseménysorozatot. Ennek eredményeként mára több mint 300 hazai beszállító partnerrel dolgozik együtt az áruházlánc, a Lidl áruházakban közel 60 százalékos a magyar termékek aránya, így összesen 2500 hazai termék közül válogathatnak a vásárlók.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk