Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

A 0 pontos Honvéd csékája: “Nem arról van szó, hogy nem játszottunk jól” – ezen kell szerinte javítani – csakfoci.hu

0 0

- Hirdetés -

Nincs könnyű helyzetben a Budapest Honvéd FC, amely három vesztes bajnoki után fogadja szombaton a DVSC-t, a kispestiek azonban a héten is azért dolgoztak, hogy kilábaljanak a nehéz helyzetből. Erről is szó volt a Kisvárda elleni mérkőzés lefújását követően, amikor a játékosok kimentek a tábor elé, Djordje Kamber pedig beszélt is a szurkolókkal, biztosítva őket arról, hogy ennél többet tud a csapat, és mindenki arra számított, hogy jobban alakul a szezonkezdet – írja a honvedfc.hu.

- Hirdetés -

– Szomorú vagyok, magam se gondoltam, hogy három forduló után nulla pontunk lesz, furcsa helyzet, és nagyon nem jó – kezdte a csapatkapitány a klubhonlapon – Főleg azért, mert nem arról van szó, hogy nem játszottunk jól.

Rendben, Pakson nem ment a játék, de a DVTK ellen mezőnyben jobbak voltunk, és a Kisvárdával szemben is akadtak jó periódusaink.

Azonban elkerülhető gólokat kaptunk, ezen kell javítanunk, sokkal jobban kell figyelni az ilyen szituációkra. Az edzések mellett egészen héten arra koncentráltunk, hogy mentálisan is megfelelő állapotban érkezzünk meg a Debrecen elleni bajnokira. Csak együtt tudunk előre lépni.” 

A hivatalos honlap megjegyzi, a sikertelen szezonkezdet azért is bosszantó, mert hamar egymásra hangolódott az új stáb és a csapat, az érkező játékosok is beilleszkedtek, s ha a játék nem is volt mindig csillogó, a védekezésre nem lehetett panasz az Európa Liga-mérkőzések során. Persze a sérülések sem jöttek jókor, de egyértelmű, hogy ennél többre képes a gárda, és ezt meg kell mutatni a folytatásban.

– Tizenegyen vagyunk a pályán, s ha valaki hibázik, akkor azért vagyunk, hogy azt kijavítsuk, viszont törekedni kell arra, hogy minél kevesebbet rontsunk, sokkal jobban kell koncentrálnunk – folytatta Djordje Kamber. – Ilyenkor természetesen mindenki mérges és feszült, de nincs más választásunk, még jobban oda kell tenni magunkat. Az elmúlt két hónapban is sokat dolgoztunk, jól mentek az edzések, előre kell nézni és javítani. Nem lesz könnyű, de meg kell nyerni a Debrecen elleni meccset!

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk