Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Ámokfutó zaklatja és veri a nőket Budapesten – Index

0 0

- Hirdetés -

agresszív

Egy ámokfutó zaklatja a járókelőket, elsősorban a nőket Budapesten. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoportban közzétett képek és a poszt alá érkezett kommentek szerint a férfi rendszeresen zaklat, szóban inzultál, és gyakran bántalmaz ártatlan járókelőket.

- Hirdetés -

A poszt szerint legutóbb a Múzeum kertben ment oda két nőhöz, és hiába kérték többször is, nem tágított, a nőket szexuális aktusra szólította fel, majd az elutasításra gyalázni kezdte őket és a halálukat kívánva kereszteket vetett. Az esetről videó is készült.

Egy héttel korábban a szentendrei HÉV-en egy nőt bántalmazott is, de a kommentek szerint rendszeresen tűnik fel könyveket árulva, majd szóban inzultálva, és a visszautasításokra mindig agresszívan reagál. Többen is azt írták, hogy a férfi szentendrei.

A verés miatt az áldozat a rendőrséghez fordult, ahol azt mondták neki, hogy ha két hónapig nem találják meg, akkor felfüggesztik az ügyet. A megvert nő azokat keresi, akik találkoztak a férfival, és esetleg bántalmazást is kénytelenek voltak elszenvedni.

Megkerestük a BRFK-t, ha válaszolnak, bővítjük a cikket.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk