Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Kajak-kenu vb: „A győzelem után megöleltük egymást, nem vagyunk bes – Nemzeti Sport

0 0

- Hirdetés -

Kopasz Bálint tökéletes versenyzéssel lett világbajnok K–1 1000 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokságon. A mindig visszafogott sportoló széles mosollyal nyugtázta, hogy az olimpiai kvótát érő első helyen ért a célba. Az NSO Tv-nek már edző édesanyjával, Demeter Irénnel idézte fel a döntőt és a győzelem utáni pillanatokat. 

- Hirdetés -


Hirdetés

A győzelem után megöleltük egymást, nem vagyunk nagyon beszédesek mondta Demeter Irén, a K–1 1000 méter friss világbajnoka, Kopasz Bálint edző édesanyja. – Tökéletes futam volt, nagyon büszke vagyok rá! A közönség biztatása azért el is viheti a versenyzőt, de Bálint nagyon profin kezelte, és tartotta a taktikát, amit megbeszéltünk.”

Elmondta, ő maximálisan ki tudja élvezni minden percét a győzelemnek, Bálintnak azonban ez nehezebb lesz, hiszen nagyon fáradt és stresszes napok vannak mögötte. De a hegyekben majd megnyugszik és kipihenni magát. És az biztos, hogy ott nem gondol Tokióra. 

„A hegyekben semmilyen sporttal kapcsolatos dologra nem fogok gondolni. Abban az öt napban csak a saját gondolataimmal leszek elfoglalva, sétálok és élvezem a friss levegőt. Annyira a nyári nagy meleget nem szeretem” – zárta gondolatait a számban magyarként 22 év után nyerő 22 éves kajakos.

Az eseményről a Nemzeti Sportot tudósítja: Pircs Anikó, Lipiczky Ágnes, Koncz György (fotó), Tumbász Hédi (fotó), Pusztai Viola (videó) 

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk