Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Ocon a Renault-hoz tart, de még nem írt alá – Formula.hu

0 0

- Hirdetés -

Német sajtóértesülések már a hét korábbi részében is arról szóltak, hogy a Mercedes Valtteri Bottast választotta 2020-ra is, Esteban Ocon pedig a Renault-nál fog versenyezni jövőre, most viszont francia források is megerősítették azt, hogy valóban ez a terv – viszont aláírás egyelőre nem történt, megegyezés még nincs.

- Hirdetés -

Az RMC Sport szerint Ocon és a Renault valóban tárgyal egymással, de Toto Wolff kissé elővigyázatos a franciákkal a tavaly történtek miatt, amikor szerinte Cyril Abiteboul felrúgta az “úriemberi megállapodást” szintén Oconnal kapcsolatban – az utolsó pillanatban érkező esélyt megragadva inkább Daniel Ricciardót igazolták le.

noco

A hírek szerint a Renault szeretne helyet találni Nico Hülkenbergnek, mert ugyan akármi történik, mindenképpen lecserélik a németet (ha nem Oconra, akkor Valtteri Bottasra), de nyugodtabbak lennének, ha Hulk maradhatna a mezőnyben – erre a Haasnál nyílik a legjobb esély, ahol Günther Steiner bejelentette, hogy kivár és egyelőre sem Romain Grosjeannal, sem Kevin Magnussennel nem hosszabbít.

Az RMC azt is írja, hogy a Renault nagyon olcsón szeretné megszerezni Ocont, mert Daniel Ricciardónak tavaly brutális fizetést adott és korábban Hülkenberget is túlfizette – könnyen lehet, hogy még ezért nem született meg a megállapodás…

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk