Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Finn sajtó: Bottas marad a Mercedesnél, úton a bejelentés – Motorsport.com Magyarország

0 0

- Hirdetés -

Egyre több oldalról számolnak be arról, hogy Esteban Ocon mégsem kaphatja meg a Mercedes ülését, hiába várt arra majdnem 1 évet, mivel tavaly a Racing Pointnál politikai okok miatt vesztette el a helyét, és a McLaren, a Toro Rosso, valamint a Renault is csak amiatt nem tartott igényt a szerepére, mivel nem akarták kölcsönvenni a német gyártótól.

Még több F1 hír:

- Hirdetés -

Azzal, hogy Valtteri Bottas a Mercedesnél marad, Ocon minden bizonnyal távozik és a Renault-nál folytatja tovább, ahol egy 2021 év végéig érvényes szerződést írhat alá. Mindez azt is jelenti, hogy Nico Hülkenbergnek az év végén csomagolnia kell, és nem hosszabbítanak vele. A német számára az egyetlen esélyt a Haas jelentheti, ahol Romain Grosjean kerülhet leváltásra.

A finn Ilta-Sanomat arról ír, hogy Bottas megnyugodhat, mert a Mercedes mellette tette le a voksát, és még a Belga Nagydíj előtt esedékes az aláírás és a bejelentés. Toto Wolff sokáig gondolkozott a 2020-as párosán, de inkább a tapasztalat és a folytonosság mellett döntött, ami Hamilton számára is jó hírt jelenthet, hiszen remek kapcsolata van Bottasszal, aki összességében eddig nem sok nyomást jelentett számára.

A finnek opciója volt 2020-ra, ami azt jelenti, hogy mindenfajta tárgyalás nélkül hosszabbíthattak vele a korábbi feltételek mellett. A Mercedes ezzel pedig elveszíti az egyik értékes juniorját, de George Russell még mindig ott van, akit nagyobb tehetségnek tartanak.


Videón Fernando Alonso nagy tesztje Namíbiából, ahol meg kellett küzdenie a magasabb dűnékkel, mely egy teljesen új tapasztalat volt számára.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk