Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Tescós dolgozók százai nem mentek be dolgozni hétfőn – Napi.hu

0 0

- Hirdetés -

Hétfőn közel 250 munkatárs kapott kimenőt a Tescótól: minden első osztályba lépő gyermek szülőjének a munkáltató egy extra szabadnapot biztosított, hogy elkísérhessék csemetéjüket első iskolanapjukra. Az áruházlánc emellett azoknak a kollégáknak, akiknek gyermeke iskoláskorú, kedvezménykupont ad – áll a cég bejelentésében.

- Hirdetés -

Fotó: Reuters

A Tesco felelős munkáltatóként azzal is tisztában van, hogy a család kiemelten fontos szerepet játszik mindannyijuk életében. Csak Magyarországon 7500 “Tescós-szülő” van; az áruházlánc több mint 5300 – 6 és 18 éves kor közötti gyermeket nevelő – munkatársnak nyújtott pénzügyi támogatást a beiskolázáshoz. A cég nagyságrendileg 250 “Tesco-szülőnek” adott szeptember másodikára szabadnapot, hogy első osztályos gyermeküket elkísérhessék az iskolába – írták a közleményben.

A Tesco 2018-ban bevezette az úgynevezett Babacsomagot: minden újdonsült “Tescós szülőt” egy, saját márkás termékekből (törlőkendő, babaolaj stb.) összeállított babacsomaggal lep meg az áruházlánc. Idén eddig 307 “Tesco-újszülöttet” köszönthettünk.

Az üzletlánc idén is megrendezte a már hagyományosnak mondható nyári táborát, ahol egy héten keresztül számos programmal várta a rászoruló kollégák gyermekeit. Idén már közel 200 gyerek élvezhette a Tesco jóvoltából a nyaralást. Emellett évente megtartják a Családi és Sportnapokat, amelyeken közel 5000 kolléga vesz részt (két napon át), ahol focizhatnak, röplabdázhatnak, street ballozhatnak és népszerű előadók koncertjeit élvezhetik. A 18. Tesco Családi és Sportnapokat most hétvégén rendezi a Tesco Balatonbogláron.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk