Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Veszélyes helyzetbe kerültek Berkiék Cipruson | Szórakozás | Győr-Moson-Sopron – Kisalföld

0 0

- Hirdetés -

Fittyet hányva minden veszélyre Berki Krisztián és felesége, Mazsi úgy döntöttek, hogy felderítik Ciprusnak azon részét is, mely a turisták által kevésbé látogatott. Így egy helyi vezetővel átmentek a sziget törökországi részére, mely igencsak magán viseli a háborús konfliktusok nyomát.


– Izgulok, mert egy tiltott övezetebe megyünk, ahol nem lehet fotózni, videózni. Krisztián nem nagyon szokta betartani ezeket a szabályokat, megvan előttem az első kép, ahogy azonnal szelfizni kezd – aggodalmaskodott Berki Mazsi a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban. Félelme nem volt alaptalan, Berki nemcsak szelfizett, de a kameráknak azt is megmutatta milyen állapotok uralkodnak a szigetnek ezen a felén.

– Ahogy átléptünk a határon drótkerítés vezetett az úton végig. Mindenhol tiltó táblák, se fotó, se videó. A kocsiból se szabadott volna kiszállni. A vezetőnk is mondta, hogy a férjem kicsit őrült. Nem szabadott volna a hotelben sem – ahol megálltunk – fotózni, videózni. Nagyon izgultam, hogy mi fog történni, különösen akkor, amikor a szálloda egyik alkalmazottja megjelent – mondta Mazsi, aki sietősre fogta férjével és a stábbal, mivel a kamerák láttán a szálloda  értesítette a rendőrséget is.


– Az, hogy mennyire veszélyes itt tartózkodni addig nem volt feltűnő, amíg azt nem láttam, hogy összesúgnak emberek. Nekünk nem volt ott keresnivalónk, kilógtunk onnan. Az különösen nem tetszett nekik, hogy mi a történtek, a történelmük után érdeklődtünk. Hívták a rendőrséget, nekünk pedig azonnal el kellett tűnnünk – mondta Berki Krisztián, akinek kalandos utazását ma 20:00-tól láthatják a nézők a Sláger TV-n.
Forrás: Klikk

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk