Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Wolff még mindig nem írja le Vettelt – Motorsport.com Magyarország

0 0

- Hirdetés -

Sebastian Vettel az egész szezonban nagyon szenved, és amikor jól ment neki sem volt szerencséje. A Ferrari német pilótája az Olasz Nagydíjon a negyedik helyről indulva gyorsan komoly hibát vétett, senkitől sem zavartatva ismét megpördült a Ferrarival, ami után ráadásul a felzárkózásának a lehetőségét is elvette azzal, hogy figyelmetlenül tért vissza a pályára. Vettel Lance Strollt nem vette észre, nekiütközött a kanadai autójának, ezzel mindkettejük versenyét tönkre téve.

Vettel végül pontot sem szerzett Monzában, míg csapattársa zsinórban a második futamgyőzelmét aratta, és ezzel Charles Leclerc meg is előzte Vettelt az egyéni vb-tabellán. Vettel nehezen emésztette meg a történteket a futam után, láthatóan nagyon csalódott volt a történtek miatt. Ugyanakkor a riválisok közül Toto Wolff még mindig úgy gondolja, hogy leírni nem lehet Vettelt.

- Hirdetés -

 

“Én csak ismételni tudom, hogy nem lehet leírni. Ő egy négyszeres világbajnok, és a különbség a nagyszerűek és a jók között éppen az, hogy fel tudnak állni a padlóról is. És nekem semmi kétségem afelől, hogy ő képes erre. Rossz sorozatban van, és most arról szólnak a dolgok, hogy visszatudja-e verekedni oda magát, ahová való. A mai nap viszont kétségtelenül nagyon rossz nap a számára” – mondta Wolff.

A Mercedes már szombaton fontosnak tartotta, hogy a cikire sikerült időmérőn legalább annyit elértek, hogy elválasztották egymástól a két Ferrarit, így vasárnap Vettel nem tudott érdemben segíteni csapattársának, főleg a hibája miatt, ám Leclerc így is megtartotta az első helyet előbb Lewis Hamilton, majd Valtteri Bottas ellen.


Középpontban a Forma-1 jövő évi naptárja, mely soha ezelőtt nem volt ilyen hosszú, benne a 22 futammal. Később még több lehet.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk