Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Hajtóvadászat Oslóban: lopott mentőautóval gázolt egy fegyveres férfi – Origo

0 0

- Hirdetés -

Lopott mentőautóval elgázolt több gyalogost egy férfi kedden Oslóban – közölte a norvég rendőrség. A fegyveresnek van egy társa is, őt még nem kapták el a rendőrök. A támadásban két gyerek is megsérült, amikor a fegyveres elgázolt egy családot. 

- Hirdetés -

Egy fegyveres férfi ellopott egy mentőautót kedden Oslóban és több embert elgázolt vele – közölte a norvég rendőrség. A gázolásban egy nő és annak két csecsemője, valamint egy idős pár sérült meg.

A két csecsemő iker, hét hónaposak, kórházban látják el sérülésüket, csakúgy mint anyjukét – tudatta az Oslói Egyetemi kórház szóvivője, aki az idős párt nem említette.

A képen látható autóban pedig egy idős házaspár, valamint egy anya és a gyereke ültek.

Twitter-fotó a támadóról:

A közlés szerint a tettes a mentőautó ellopásakor hajtott emberek közé. A rendőrség tüzet nyitott az autóra, így sikerült elfogni a támadót, aki könnyebben megsérült. A férfit később letartóztatták – tette hozzá a rendőrség. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy szándékos cselekménynek tekintik-e a gázolást.

Az Oslói Egyetemi kórház közölte azt is, hogy a mentőautó elfogásában része volt egy másik mentőkocsijuknak, amelynek vezetője nekihajtott a lopott autónak és megállította. Az Aftonbladet.se úgy tudja, a fegyveresnek egy társa is volt, a rendőrök hajtóvadászatot indítottak utána. A Metro ezzel kapcsolatban hozzátette, egy nőt keresnek.

Videó a férfi elfogásáról:

A rendőrség nagyszabású művelet keretében kordonokat vont az érintett városrészben. Az iskolákat és az üzleteket bezárták, valamint lezárták a környező utakat is – tette hozzá a Mirror.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk