Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Alonso: Verstappent a legjobb nézni az F1-ben – Formula.hu

0 0

- Hirdetés -

Nem olyan véget ért (?) Fernando Alonso Formula-1-es pályafutása, amilyet a kétszeres világbajnok tudása alapján megérdemelt volna. 2018 végén ráunt a folyamatos sikertelenségre, valamint arra, hogy a száguldó cirkuszban huzamos ideje csak egy istálló nyerhet. A terepralizásban viszont újra megtalálta szenvedélyét és győzelmi vágyát, a napokban éppen meg is szerezte első dobogós helyezését ebben a versenyágban.

„Kifejezetten motivál, hogy győzelmi vágyam miatt újabb és újabb kategóriákat próbáljak ki. A Formula-1-ben jelenleg sajnos csak egyetlen autó nyerhet és februárban pontosan tudhatja mindenki, hogy ki lesz az első és ki lesz a tizenegyedik és a tizenharmadik” – ecsetelte véleményét Fernando Alonso az El Confidencial című lapban.

- Hirdetés -

Alonso kedveli Verstappen támadó felfogását

„A Dakar hatalmas kihívás, nagyon nehéz megnyerni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ugyanazon a szinten vagyok, mint a versenyág specialistái, például Peterhansel, Carlos Sainz, vagy éppen Al-Attiyah. Lehetetlenség is lett volna hat hónap alatt ilyen szintre fejlődnöm, de a felkészülés során emberként és versenyzőként is rengeteg új élménnyel gazdagodtam.”

„Hogy ki a legjobb versenyző jelenleg a Formula-1-ben? Nincs legjobb versenyző. Lehetetlen mindenbe belelátnunk és mindent mélyen megvizsgálnunk. Csak évek múltán derül ki az, hogy ki is a jobb. Mostanában Max Verstappent szeretem leginkább követni, mert állandóan támadó üzemmódban van, ami nagyon jó a nézőknek is” – fogalmazott Alonso, aki hozzátette, hogy ő maga viszont nem mindig versenyzett támadóan.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk