Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Skócia, Izrael, Izland, vagy Bulgária jöhet a pótselejtezőben – Origo

0 0

- Hirdetés -

Az UEFA pénteken 12.00-kor Nyonban sorsolja a Nemzetek Ligája rájátszásának párosítását. Ebből a sorozatból is ki lehet még jutni a 2020-as Európa-bajnokságra. Jelen állás szerint a magyar válogatott vagy Skócia, vagy Izland, vagy Bulgária, vagy Izrael ellen kezd – idegenben.

- Hirdetés -

Azzal, hogy a magyar válogatott 2-0-s vereséget szenvedett Cardiffban Wales ellen, nem jutott ki egyeneságon az Európa-bajnokságra. Marad a Nemzetek Ligája sorozata. Ennek a befejező szakaszát 2020 március végén rendezi az UEFA. 

Az már biztos, hogy a magyar válogatott részt vehet ebben a sorozatban és az is biztos, hogy az első meccsét idegenben játssza le. Ha azt sikerülne megnyerni, akkor folytathatnánk, a második pótselejtező akár Budapesten is lehetne.

A négy ellenfélből talán a bolgárok ellen lenne a legkönnyebb dolgunk, a skót, az izlandi és az izraeli csapat viszont nagyon veszélyes lehet a magyar csapatra.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk