Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Volt válogatott játékos is zsarolhatta Borkai Zsoltot – Mandiner.hu

0 0

- Hirdetés -

Zsarolás és más bűncselekmények gyanúja hétfőn miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai – írja a Nemzeti Sport.

A rendőrség a lap kérdésére válaszolva úgy fogalmazott: „Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

- Hirdetés -

A Nemzeti Sport információi alapján az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült kompromittáló felvételekkel, amelyek hatására a  győri polgármester a választások után lemondott posztjáról. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

A Nemzeti Sport kereste P. Józsefet, ám nem tudták elérni, beszéltek azonban Plenter Nándor ügyvéddel, aki megerősítette a lap információit, s elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

(Nemzeti Sport)

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk