Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Hidvéghi Balázs: A svéd állam nem képes megvédeni az állampolgárait – Origo

0 0

- Hirdetés -

Ki kell mondani, hogy Svédországban az illegális bevándorlók beengedése katasztrófához vezetett, a beilleszkedésük pedig teljes kudarcot vallott – ezt mondta az Európai Parlament plenáris ülésén Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-frakciójának képviselője. A határokon átnyúló szervezett bűnözésről szóló vitában hozta a svéd helyzetet negatív példaként a magyar EP-képviselő.  

- Hirdetés -

Amint arra Hidvéghi Balázs emlékeztetett, Malmöben és több svéd nagyvárosban meredeken emelkedett az erőszakos bűncselekmények száma, miközben ezzel párhuzamosan arányosan épp Svédország fogadta be a legtöbb bevándorlót a 2015-ös migrációs válság óta eltelt időszakban – írja a Magyar Nemzet.

„Gyalázatos, szégyenletes az, hogy a politikailag korrekt sajtó és a baloldal elhallgatja és relativizálja ezeket a cselekményeket” – jelentette ki a politikus, aki élesen elítélte a baloldali véleménydiktatúrát.

A bevándorlók beilleszkedése kudarcot vallott, ugyanakkor a svéd állam nem képes megvédeni az állampolgárait – szögezte le Hidvéghi Balázs Strasbourgban.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk