Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Térdműtét miatt nem játszhat már az idényben a Juventus védője – Origo

0 0

- Hirdetés -

Az AS Roma ellen térdsérülést szenvedett Merih Demiral, így várhatóan az idény hátralevő részét és a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot is ki kell hagynia a Juventus török válogatott védőjének.

- Hirdetés -

A 21 éves hátvéd a 2-1-re megnyert vasárnap esti római bajnoki 3. percében szerzett vezetést a torinói együttesnek, majd a 19. percben kellett lecserélni.

A Juventus közleménye szerint a játékos bal térde rándult meg, ennek következtében sérült az elülső keresztszalag és a porc, ezért műtét vár rá. Olasz sajtóhírek szerint felépülése akár fél esztendőt is igénybe vehet.

Barátja, Paulo Dybala is vissszavárja a török védőt:

A találkozón a fővárosiak is elvesztettek egy játékost: az olasz Nicolo Zaniolo térdszalagszakadást szenvedett, így ő is lemaradhat az Eb-ről, amelyet – a torna történetében először – 12 ország egy-egy városában, köztük Budapesten rendeznek meg június 12. és július 12. között.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk