Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Orbán Viktor a visegrádi országok és Ausztria csúcstalálkozóján vesz részt – Origo

0 0

- Hirdetés -

Prágába utazik csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök, ahol Ausztria kancellárjával, Sebastian Kurzcal tárgyalnak a visegrádi államok (V4) kormányfői; Orbán Viktor mellett a cseh Andrej Babis, a lengyel Mateusz Morawiecki és a szlovák Peter Pellegrini – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A megbeszélésre a prágai Nemzeti Múzeumban kerül sor, ahol először a V4-ek kormányfői tárgyalnak, majd csatlakozik hozzájuk az osztrák kancellár. A munkaebédet követően közös sajtótájékoztatót tartanak.

- Hirdetés -

Orbán Viktor miniszterelnök és Sebastian Kurz sajtótájékoztatója a bécsi kancellárián 2018. január 30-án. MTI Fotó: Koszticsák SzilárdForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Havasi Bertalan tájékoztatása szerint a program során külön tárgyalást terveznek Orbán Viktor és Sebastian Kurz között is.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk