Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Egymással csatázik két testvér, hogy ki mehet az olimpiára – 24.hu

0 0

- Hirdetés -

Vadnai Benjamin nyerte az első olimpiai válogatót öccsével, Jonatánnal szemben azzal, hogy előrébb végzett a vasárnap befejeződött vitorlázó Laser hajóosztály világbajnokságán Melbourne-ben. A tokiói kvótás Vadnai Benjamin a záró napon a 25., a 15. és a 20. helyen ért célba, összetettben pedig a 23. lett. Testvére vasárnap 41., 19., majd 36. helyen végzett és a 36. helyen zárta a vb-t, írja az MTI.

- Hirdetés -

Nem tudtam kihozni magamból a maximumot és Jonatánt is sajnálom, mert sokkal több van benne. Amúgy ez egy nagyon jó eredmény, mert a top 20-30 nagyon szoros, kevésen múlott, hogy bemenjek a top 15-be. A hibákat kell elemezni, átgondolni és az olimpia a fő cél, ott szeretnék 1-10-ben végezni, ez csak az első állomás volt az odáig vezető úton az évben – nyilatkozott a magyar szövetség honlapjának Vadnai Benjamin.

A tokiói indulási jogot Vadnai Benjamin szerezte meg a múlt évi világbajnokságon, azonban ez még nem jelent automatikus olimpiai részvételt számára. Hogy a két Vadnai testvér közül ki lesz idén olimpikon, az a mostani vb-n és a hyeres-i olimpiai héten elért eredmények alapján dől el.

Kiemelt kép: MTI/Turcsi Gábor

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk