Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Ez a mesterséges intelligencia jobb rapzenét csinál, mint te – Index.hu

0 0

- Hirdetés -

A Space150 nevű techcég létrehozott egy botot, amelynek semmi más célja nincs, mint az utolsó betűig és hangig kielemezni Travis Scott rapper teljes életművét, és a gépi tanulás után létrehozni egy új dalt. A botnak sikerült is ez a bravúr, így készült el a Jack Park Canny Dope Man nevű szám, amit Scott dalszövegei, dallamai és más dalrészletei alapján hozott össze a bot.

- Hirdetés -

A legdurvább az, hogy ugyan a dalszövegnek semmi értelme nincs, az autotune és a beat tényleg nagyon hasonlít egy Travis Scott-számra. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy ha ezt hivatalosan is egy Travis Scott-számként adnák ki, akkor az emberek egy komoly része észre sem venné a különbséget.

A bot egyébként két hétig elemezte Travis Scott összes számának szövegét, amivel azt próbálták elérni, hogy a bot képes legyen utánozni a rapper hanglejtését és rímképzését.

A dalhoz még egy deepfake technológiával készült klipet is csinált, amit a mesterséges intelligencia is megbolondított kicsit. A generált dalszöveg alapján érdekesség, hogy Travis Scott szövegeiben meglepően sok szerepet kap a kajálás, állítólag a bot folyamatosan ételekről próbált rappelni. (Hypebeast)

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk