Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Bohócdoktorok támogatása adó 1% felajánlással

0

- Hirdetés -

Adóbevalláskor, május 20-ig adónk 1 százalékát idén adjuk a gyermekmentő, segítő – támogató Bohócdoktoroknak. A felajánlást munkáltatónkon keresztül, vagy egyénileg papíron, vagy az eSzja rendszeren keresztül 3 perc alatt elvégezhetjük. A segítő szja 1 felajánlás életmentő.

Adó 1 százalék felajánlásához
adószám: 18472273-1-06

- Hirdetés -

bohócdoktor gyermektámogatás, gyógyító bohócdoktorok
Bohócdoktorok – Mátrix Közhasznú Alapítvány

A Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági Bohócdoktor és Mesedoktor programja a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen élményteremtés révén mosolyt fakaszt a betegek arcán. Vidámsággal segítünk feldolgozni az olykor nagybeteg gyermekek, felnőttek állapotát. A pozitív élmények, a vidám pillanatok a betegség okozta negatív lelki állapoton a résztvevő felülkerekedik. Együtt csodákra vagyunk képesek! Támogatásod, önkéntes részvételed, segítséged, adó 1% felajánlásod fontos! Köszönjük!

adó 1 százalék gyermekmentő bohócdoktorok támogatására
Bohócdoktorok – Mátrix Közhasznú Alapítvány

Évente 10.000 X segít a közhasznú alapítvány bohócdoktor, mesedoktor, jótékonysági – adományozó csapata. A legapróbb támogatás is óriási segítség.

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk