Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Csak egy rajzfilm szorongatja meg a Jóbarátokat – Origo

0 0

- Hirdetés -

A legnépesebb amerikai államokban Joey, Rachel és Chandler továbbra is igen népszerű.

A karantén alatt sokaknak lett több szabadideje, értelemszerűen milliók néztek több filmet, sorozatot különféle platformokon. A Cabletv.com végzett most kutatást 50 államban és Washingtonban, 7000 háztartást megkérdezve, mely volt a kedvenc sorozat a bezártság alatt, és kiderült, hogy az USA 11 államában a Jóbarátok a nagy favorit továbbra is, annak ellenére, hogy 16 éve nem készült belőle új epizód. A szituációs komédia ráadásul olyan népes államokban nyert, mint Kalifornia, Texas, Florida.

- Hirdetés -

Jóbarátok

Itthon is ismerik és szeretik a Rick and Morty-t, de innen nézve meglepő, hogy nyerni tudott négy államban is, Alaszkában, Arizonában, Coloradóban és Nevadában nézték sokat. Megfigyelhető volt még a helyi kötődés, az Albuquerque-ben forgatott Breaking Bad, azaz Totál szívás New Mexicóban változatlanul kedvenc, Missouriban érthetően kedvelt az Ozark, Illinois-ban pedig azt vallották, hogy a Chicago P.D. a nagy favorit.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk