Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Nagyon nagy név tarthat az Aston Martinhoz a Mercedestől – Motorsport.com Magyarország

0 0

- Hirdetés -

A Financial Times arról számolt be, hogy Tobias Moers, az AMG főnöke távozás előtt áll, és az Aston Martin lehet a következő állomása, ahol pedig Andy Palmer-től helyét veheti át a vezető széket. Ezzel Lawrence Stroll, a kanadai milliárdos folytatja a szerkezeti átalakításokat.

- Hirdetés -

Még több F1 hír:

Az Autocar és a Reuters is beszámolt a hírről, hozzátéve, hogy az Aston Martin megerősítette a vezetőség felülvizsgálatát, miután megjelentek a hírek Palmer távozásáról, és Moers érkezéséről. A brit márka egy rövid szöveges nyilatkozattal válaszolt a jelentésre, miszerint az Aston Martin Lagonda jegyezte a közelmúltban zajló spekulációkat, és a cég megerősíti, hogy felülvizsgálja a menedzsmentjét, valamint, ha szükséges, további bejelentést fognak tenni.

Palmer vezérigazgatói székéről már egy ideje pletykálnak, ami összefügg a Stroll vezette konzorcium megérkezésével. Az elmúlt hónapban a cég 25%-át vásárolta meg. Toto Wolff, a Mercedescsapatának első embere szintén részvényes lett.

Az Aston Martin jövőre már a Forma-1-ben fog szerepelni. A Racing Point helyét veszi át a név, és ez egy gyári istálló lesz, leszámítva a motort, amit továbbra is a Mercedes fog számukra biztosítani. A Autocar megerősítést kért Moers távozásáról, de a szóvivő erre csak azt mondta, hogy nem kommentálnak spekulációkat.

Moers egy nagyon tapasztalt és sikeres szakember, aki jelentősen hozzájárult az AMG növekedéséhez, és nyereségéhez. Ha a hírek igazak, hamarosan az Aston Martinnál láthat el hasonló feladatokat. A bejelentés kedden várható.

 

Ajánlott videó:

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk