Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

BRÉKING: Az időjárás miatt törölték az utolsó F1-es szabadedzést a Red Bull Ringen – Motorsport.com Magyarország

0 0

- Hirdetés -

Az FP1 és az FP2 nagyon érdekesen alakult a Stájer Nagydíj pénteki napján. A vártnál jobban felborult az erősorrend, jobban mondva a különbségek eltérőek lettek. Hirtelen a Mercedes elvesztette a nagy dominanciáját, és a Red Bull sokat gyorsult. Ez a Ferrarira nemigazán volt igaz, mert főként az új fejlesztések tesztelésére koncentráltak, így nem volt idejük az egyensúlyon és a beállításokon dolgozni.

- Hirdetés -

Még több F1 hír:

A Racing Point azonban pokolian gyors volt, különösen Pérez alatt. Messze a középmezőny előtt végzett, nyomást helyezvén Verstappenre és Bottasra. Hamilton pedig javarészt csak küszködött, nem érezte túl kényelmesen magát a Mercedesben, ami egy újabb nem várt változó a hétvégén.

A legnagyobb változót az időjárás jelentette. Már előre sejteni lehetett, hogy az eső komoly problémákat fog okozni. Az F3 mezőnye ugyan rajthoz állt délelőtt, pár kör után a hatalmas eső miatt leállították a futamot, és azt végül újra sem indították. 

Ha a délutáni időmérőt is törölni kell, akkor az vasárnap reggelre kerülhet át. Az előrejelzések szerint holnap, a nap első felében is lehetnek esőzések, így ha a kvalifikáció semmilyen körülmények között nem rendezhető meg, a pénteki délutáni második szabadedzés végeredménye fogja jelenteni a Stájer Nagydíj rajtrácsát.

A jelenlegi állás szerint annak érdekében, hogy a Stájer Nagydíj lehető legtöbb eseményét megtarthassák, a vasárnapi programból törölhetik az F2 sprintversenyét és a Porsche Szuperkupa egyik futamát.

Szóval emiatt volt lassabb a Ferrari Leclerc és Vettel alatt…

Ajánlott videó:

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk