Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Cápa ölt meg egy szörföző tinédzsert Ausztráliában – Origo

0 0

- Hirdetés -

Egy tinédzser fiút szörfözés közben ölt meg egy cápa Ausztrália keleti partján, Új-Dél-Wales államban.

A szemtanúk beszámolója szerint a cápatámadás áldozata egy 15 éves fiú volt, aki súlyosan megsérült a lábán Új-Dél-Wales állam Wooli nevezetű tengerpartján, amely Sydneytől 630 kilométerrel északra található.

- Hirdetés -

A hatóságok tájékoztatása szerint több másik szörföző a fiú segítségére sietett, akik közül egy megpróbálta a cápát is elhúzni a fiútól. A támadást követően bár elsősegély ellátásban részesült a tinédzser mégsem tudták megmenteni az életét.

Pirossal jelölve a Sydneytől 630 kilométerre található part, ahol a halálos támadás történt.Forrás: —

Több szörfös is a segítségére sietett, mielőtt a partra vitték a sérültet – írta a rendőrség a közleményében. A hatóságok vizsgálják az ügyet, az áldozat nevét pedig egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Az egyik szemtanú szerint egy fehér cápa támadt a fiúra, amit alátámaszt az is, hogy az évnek ebben a szakaszában ez a cápafajta aktív az óceánnak azon a részén. Az évben ez az ötödik halálos cápatámadás Ausztráliában.

KAPCSOLÓDÓ CIKK

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk