Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Milan: megvan az első ajánlat, ennyit kereshet Szoboszlai? – NSO – Nemzeti Sport

0 0

- Hirdetés -

Az átigazolási ügyekben járatos Nicolo Schira arról számolt be Twitter-oldalán, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan ajánlatot tett Szoboszlai Dominiknak.

Szoboszlai Dominikot nem először hozzák szóba a Milannal (Fotó: Török Attila)

Hirdetés

Mint ismert, a piros-feketék már régóta szeretnék csapatukban tudni a 19 éves magyar középpályást, aki az első számú kiemeltje a Red Bull-csoporttól minden bizonnyal a Milanhoz érkező Ralf Rangnicknak.

Szoboszlai Dominik remek idényt tudhat maga mögött, a koronavírus-járvány miatti szünet utáni időszakban 11 tétmeccsen 19 kanadai pontot (8 gól, 11 gólpassz) jegyzett, összességében pedig 12 találat és 18 előkészítés fűződik hozzá – nem véletlenül választották meg az osztrák idény legjobb játékosának.

„Továbbra is zajlanak az egyeztetések a Milan és Szoboszlai Dominik képviselői között. A magyar tehetség Rangnick első számú kívánsága, ő már ismertette is illusztris projektjét a játékosnak és a családnak. Az asztalon az első ajánlat: ötéves szerződés, évi 1.5 millió eurós fizetés, plusz a bónuszok” – írja az átigazolási ügyekben járatos olasz újságíró.

- Hirdetés -

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk