Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Visszatért a hirhedt oroszlángyilkos fogorvos: ezúttal egy kapitális juhot mészárolt le – Bors

0 0

- Hirdetés -

Forrong az internet népe, ugyanis a jelek szerint újfent a gyilkolás útjára lépett az a doki, aki öt éve lelőtte Zimbabwéban az ország jelképének számító 13 éves oroszlánt, Cecilt.

- Hirdetés -

A fogorvosként dolgozó Walter Palmert a népharag nem temette maga alá, ugyanais visszatért, erről pedig egy kép is megjelent az interneten – írja a Daily Star.

A hírek szerint ezúttal 80 ezer fontot, azaz több mint 31 millió forintot fizetett azért, hogy leteríthesse a világ legnagyobb méretű juhát, az argali fajtát Mongóliában. Állítólag a vadászat igencsak kegyetlen volt, ugyanis 30 nyilat repítettek az állat testébe.

Úgy hírlik, Palmert nem igazán érdeklik a kritikák, és a jövőben is folytatni fogja a vadászatot.

Dentist who killed Cecil the lion ‘back hunting and pictured with new prey’

The dentist who killed Cecil the lion has reportedly forked up to £80,000 on another hunting trip. American Walter Palmer, 60, allegedly slayed a huge ram in Mongolia known as Altai argali, the world’s biggest type of sheep. His trip last August is thought to have lasted up to a week, after he travelled 5,800 miles from his home state of Minnesota.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk