Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Helikopter vitte kórházba a 9 éves kisfiút + galéria | DÉLMAGYAR Szeged, Szeged és környéke – Délmagyarország

0 0

- Hirdetés -

Súlyos autóbaleset történt Orgovány közelében. Az édesanya két gyermekével utazott, amikor áthajtott a szemközti sávba.

- Hirdetés -

Súlyos baleset történt a Bács-Kiskun megyei Orgovány közelében, négy embert szállítottak kórházba a mentők, egy kisfiúhoz mentőhelikoptert riasztottak. Egy Renault személyautó Orgovány felől haladt Jakabszállás irányába, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba és összeütközött egy Skoda személyautóval. Az ütközés erejétől mindkét jármű bal kereke kiszakadt és irányíthatatlanná váltak. A Skoda az ütközés helyszínétől nagyjából száz méterre az útmenti fák között állt meg, míg a másik autó az útpadkának ütközve felborult, majd a kerekein állt meg. A Renaultban egy orgoványi édesanya utazott két gyermekével.

A nyolcéves kislánya és ő is könnyebben, míg a kilencéves kisfiú súlyos, nyílt törést szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A Skodában egyedül utazó székesfehérvári férfit is kórházba vitték kivizsgálásra. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták a forgalom elől. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk