Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Schmidt Mária: Kelet-Európa elborzad attól, amivé a Nyugat vált – Index.hu

0 0

- Hirdetés -

2020.07.14. 16:27

Manapság lázadás konzervatívnak, normálisnak lenni

– mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kultúrharc a XXI. században című konferencián, Budapesten kedden. Az MTI tudósítása szerint a miniszter az „Ez a harc lesz a végső?” című előadásában többek között arról beszélt, hogy:

  • Aki Nyugat-Európában szembemegy a balliberális fősodorral, azt addig zaklatják, amíg el nem hagyja a közéletet.
  • Mára Közép-Európa vált a szabadság terévé.
  • Szerinte Amerikában jól szervezett tüntetésekkel manipulálják a társadalmat, a cél pedig a nemzeti történelem, a hagyományok és erkölcsök megsemmisítése. Az ottani baloldali média azt sulykolja, hogy a rendőrség és az államhatalom rasszista.

Schmidt Mária történész, a konferenciát szervező XXI. Század Intézet főigazgatója „Az amerikai modell bukása” című előadásában arról beszélt, hogy Magyarország az európai kultúra „végvára” lett, és nem akar olyan lenni, mint a Nyugat, melynek semmi alapja sincs arrogáns felsőbbrendűségére.

Szerinte Kelet-Európa elborzad attól, amivé a Nyugat vált.

A Nyugat már nem szabadságpárti, hanem szabadságellenes, nem toleráns, hanem kizárólagosságra tör. Nincs kegyelem, elhurcolnak mindenkit, aki szembeszáll a balliberális elittel. Szükség van a kultúrharcra

– véli Schmidt Mária.

15%

2999 Ft

2550 Ft

15%

3699 Ft

3145 Ft

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk