Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Felfüggesztett börtönt javasol az ügyészség a Bartók Béla úton megbilincselt biciklisnek – Index.hu

0 0

- Hirdetés -

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt a Budai Központi Kerületi Bíróságon az ellen a biciklis nő ellen, aki egy igazoltatásnál megrúgott egy rendőrt, miután a rendőrautóra fektették és megbilincselték

- Hirdetés -

A vádirat szerint idén májusban egy kerékpáros budapesti nő a Bartók Béla úton áthajtott a piroson. A rendőrök igazoltatni akarták, de a nő erre nem volt hajlandó. Amikor ismét felszólították, hogy igazolja magát, hamis adatokat közölt. 

A vádirat szerint a nő ezután engedély nélkül tovább akart hajtani, de az egyik rendőr a bicikli kormányánál fogva visszatartotta. A nő ekkor meg akarta ütni a rendőrt.

Az intézkedésnek és az előállításnak folyamatosan ellenálló nőt ezután megbilincselték, de a nő combon rúgta a rendőrt. Az esetről a járókelők videót is készítettek.  

A nők, aki az intézkedés közben nem sérült meg, a valódi személyazonosságát végül csak a rendőrautóban közölte.  

Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség közleménye szerint a  hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetésével meggyanúsított nő részben elismerte a bűncselekményt, amely egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A vádiratban az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás megtartása nélkül, az iratok tartalma alapján felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki. 

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk