Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Luke Evans úgy beszél Budapestről, hogy rögtön két BKV-bérletet akarsz venni – 24.hu

0 0

- Hirdetés -

Itt forgatta vadiúj sorozatát.

- Hirdetés -

A Player.hu figyelt fel a TNT YouTube-csatornáján arra a videóra, melyben Luke Evans a Budapesten forgatott The Alienist című sorozatának kulisszatitkairól beszél. A videóban főleg a magyar fővárosról áradozik a színész.

A magyarok nagyon értik, hogyan kell kivilágítani az épületeket. A Szabadság hídon nagyszerű érzés átkelni, a kedvenc hidam mind közül. A Gellért-hegy megmászását mindenkinek ajánlani tudom. Nemcsak az edzés miatt, hanem mert van fent egy nagy szobor is, ahonnét nagyszerű kilátás van a városra. A legjobb hajnali időben menni, mikor még nincs turista és lehet élvezni a felkelő napot, ahogy a Dunára vetülnek sugarai. Tényleg csodálatos. Híres a város a termálfürdőiről, ez ilyen tradicionális dolog itt. Valóban érzed a jó hatásait már akkor is, ha csak egyszer ülsz bele a vízbe.

A színész még dicsérgette a Margitszigetet is, valamint hozzátette, hogy Budapest az egyik kedvenc városa lett, ahová abszolút megéri elutazni.

Kiemelt kép: Instagram.com/thereallukeevans

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk