Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Soha nem látott győzelem született egy írországi lóversenyen – videó – Origo

0 0

- Hirdetés -

A brit-ír lóversenyek történetében először nyert olyan ló, amelynek győzelmére a fogadóirodák 300-1-hez esélyt adtak.

- Hirdetés -

A He Konws No Fear (Nem ismer félelmet) nevű ló csütörtökön Chris Hayes zsokéval a nyeregben megnyerte az Irish Stallion Farms EBF Maiden versenyt az írországi Leopardstownban, elképesztve a bookmakereket, mivel sokan fogadtak a hároméves ló győzelmére.

Eddig az Equinoctial nevű ló tartotta a csúcsot, amelyre 250-1-hez győzelmi eséllyel fogadhattak 1990 novemberében Kelsóban.

A He Knows No Fear múlt hónapban mutatkozott be egy limericki versenyen, ahol a 14 rajthoz álló lóból a 12. helyen végzett. Akkor 250-1-hez eséllyel lehetett győzelmére fogadni.

Leopoldstownban az egyik legnagyobb brit bookmakernél, a William Hillnél 86-an fogadtak a lóra, egy másiknál, a Paddy Powernél mintegy százan.

“Ezeket a hősöket vagy isteni sugalmazás érte, vagy igen jó szimatúak, akik látták a pozitívumokat a mai győztes limericki bemutatkozásánál” – vélte a Paddy Power szóvivője.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk