Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Leszámolásról beszél az MSZP felfüggesztett Pest megyei elnöke – hvg.hu

0 0

- Hirdetés -

Bírósághoz fordulna Fekete Zoltán, amiért néhány nappal a párt tisztújító kongresszusa előtt felfüggesztették az egész megyei szervezetet.

- Hirdetés -

Leszámolásnak tartja a Pest megyei MSZP felfüggesztett vezetője, Fekete Zoltán, hogy a szocialista párt etikai bizottsága nem sokkal a tisztújítás előtt feloszlatta a párt a Pest megyei szervezetét, aminek tagjai így nem szavazhatnak majd a szeptember 18-i kongresszuson. A felfüggesztett elnök az ATV Híradójának azt mondta, hogy bírósághoz fordulnak emiatt. Fekete szerint a pártban senki nem akarja meghallgatni őket.

Molnár Zsolt szocialista parlamenti képviselő a televízió Egyenes Beszéd című műsorában a gazdálkodás, a pénzügy, a tagnyilvántartás, és a helyi tisztújítás menetében történt szabálytalanságokkal indokolta a megyei szervezet felfüggesztését.

Mesterházy Attila az ATV Csatt című műsorában pedig úgy reagált a történtekre, hogy személyes ügyről lehet szó, mert nagyrészt az ő támogatóit, barátait és szövetségeseit távolították el, ami hátrányt fog jelenti számára a tisztújító kongresszuson.

A szeptember 19-i tisztújításon Kunhalmi Ágnes, Győri László, Tóth Bertalan és Mesterházy is ringbe száll a társelnöki posztokért.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk