Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

„Száz évet fogsz ülni” – mondta támadójának a haldokló ózdi nő – 24.hu

0 0

- Hirdetés -

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és rablás miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azzal a 39 éves H. Péterrel szemben, aki tavaly novemberben halálra vert egy 65 éves nőt Ózdon. Barkó Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a letartóztatásban lévő férfira azzal, hogy legkorábban 25 év múlva bocsáthassák szabadon feltételesen.

- Hirdetés -

Az áldozat egy egyedül élő ózdi asszony volt, aki szerelmi viszonyt folytatott egy élettársi kapcsolatban lévő férfival. Tavaly november közepén ez a férfi a nőnél tartózkodott, élettársa viszont megsejtette a kapcsolatukat, ezért azt tervezte, hogy leleplezi őket és elindult hozzájuk. Útközben a piac közelében találkozott a hajléktalan tettessel, akit korábbról nem ismert, de rövid beszélgetés után megkérte, hogy kísérje el. Ketten érkeztek az asszony lakására, ahol a megcsalt asszony megtalálta élettársát, és vitatkozni kezdett a riválisával.

Ezt követően az asszony a hajléktalan férfival együtt elhagyta a lakást, míg élettársa a szeretőjénél maradt. A hajléktalan férfi haza kísérte az asszonyt és nála is éjszakázott, csak másnap reggel ment el, amikor élettársa visszajött a szerelmétől.

A férfi ezután visszament a nő lakására azzal a valótlan ürüggyel, hogy barátja az előzőleg ott éjszakázó férfinak, és ő küldte át őt az ott felejtett telefonjáért. Ezért felszólította az asszonyt, hogy adja át a telefont, aki ezt nem tette meg. A férfi ekkor pofon ütötte, és elvette tőle a saját mobiltelefonját, amiben benne volt a másik férfi SIM-kártyája. Elment a lakásból, és a telefont pedig eladta ötezer forintért.

A hajléktalan férfi elitta a pénzt, majd másnap ismét felkereste az asszonyt, aki azonnal kérdőre vonta a telefon elvétele miatt. A férfi ekkor huzamos időn keresztül ököllel ütötte, majd megrugdosta. Amikor a már magatehetetlen, erősen vérző sértettet hátrahagyva távozni készült a lakásból, az asszony utána szólt, „száz évet fogsz ülni!”. A rendőrség pár nappal később egy budapesti melegedőben fogta el a férfit.

A szóvivő elmondta még, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolt férfi beismerte a bűnösségét a kihallgatása során. A főügyészség álláspontja szerint az átlagosnál nagyobb mérvű testi és lelki szenvedések között halt meg a nő. Az ügyészség életfogytig tartó fegyházat kért az elkövetőre azzal, hogy legkorábban 25, legfeljebb 40 év múlva bocsáthassák szabadon leghamarabb feltételesen.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk