A tea, ami eltávolítja a nyirokcsomóban, a vastagbélben és húgyhólyagban összegyűlt méreganyagokat

Egy éjszaka alatt ürül ki a nyirokcsomókból, a vastagbélből, és a húgyhólyagból a felgyülemlett méreganyag. Érdemes kipróbálni!     Az emberek nagy része a napot egy jó erős kávéval kezdi. Ugye te is így szoktad indítani a reggeleket? Az éhgyomorra fogyasztott kávé rossza hatással van a gyomor nyálkahártyájára, hosszútávon képes elpusztítani a megfelelő emésztéshez szükséges […] The post A tea, ami eltávolítja a nyirokcsomóban, a vastagbélben és húgyhólyagban összegyűlt méreganyagokat appeared first on Tudasfaja.com.

A tea, ami eltávolítja a nyirokcsomóban, a vastagbélben és húgyhólyagban összegyűlt méreganyagokat

Egy éjszaka alatt ürül ki a nyirokcsomókból, a vastagbélből, és a húgyhólyagból a felgyülemlett méreganyag. Érdemes kipróbálni!

 

 

Az emberek nagy része a napot egy jó erős kávéval kezdi. Ugye te is így szoktad indítani a reggeleket?

Az éhgyomorra fogyasztott kávé rossza hatással van a gyomor nyálkahártyájára, hosszútávon képes elpusztítani a megfelelő emésztéshez szükséges jó baktériumokat. A mértéktelen kávéfogyasztás következtében gyomorsav problémáink is lehetnek, és ez hosszútávon emésztési problémák kialakulásához vezet.

Soha ne igyunk reggel éhgyomorra kávét, előtte mindig együnk valamit!
Kezdjük inkább a napot egy kellemes méregtelenítő teával.

Nem csak a méreganyagoktól szabadít meg, de segíti az emésztést, és a nyálkahártya egészségét, és a pH-szint szabályozását is támogatja. A citrom az egyik legjobb méregtelenítő, serkenti a véráramlást, szabályozz a máj, és a vesék működését.

A fahéj csökkenti a vércukorszintet, és megakadályozz a máj, és a szervezet elzsírosodását. A gyömbér és a Cayenne paprika nagy hatóerővel méregteleníti a szervezetet, és védelmet nyújtanak a fertőzések, vírusok, baktériumok ellen.


Hozzávalók:

  • 2 csepp citrom illóolaj
  • ½ teáskanál cayenne bors
  • 1 cm gyömbérgyökér meghámozva, és apróra vágva
  • 1 ¾ csésze víz
  • ⅓ teáskanál fahéj
  • 1 teáskanál kurkuma
  • 1 teáskanál mézElkészítés:

Forraljuk fel a vizet, és amikor elkezd forrani adjuk hozzá a gyömbért. Hagyjuk néhány percet állni, majd adjuk hozzá a citrom illóolajat, a kurkumát, és a fahéjat. Amikor kissé kihűlt keverjük bele a mézet is. Fogyasszuk minden reggel közvetlenül ébredés után!

tudasfaja.com

The post A tea, ami eltávolítja a nyirokcsomóban, a vastagbélben és húgyhólyagban összegyűlt méreganyagokat appeared first on Tudasfaja.com.