Adó 1% Bohócdoktor

Segítsünk adó 1 százalék felajánlással!

Évente több ezer kisgyermek és rászoruló felnőtt helyzetét segítik a bohócdoktorok.

Adó 1% Bohócdoktor támogatás – Egész évben akcióban a Bohócdoktorok és a Mesedoktorok!

Adó 1% felajánlással Te is segítheted a Bohócdoktorokat!
Adó 1 százalék felajánláskor az eSzja rendszerben ezt add meg:
Adószám: 18472273-1-06

bohócdoktorok adó 1%

A Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági Bohócdoktor és Mesedoktor programja a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen élményteremtés révén mosolyt fakaszt a betegek arcán. Vidámsággal segítünk feldolgozni az olykor nagybeteg gyermekek, felnőttek állapotát. A pozitív élmények, a vidám pillanatok a betegség okozta negatív lelki állapoton a résztvevő felülkerekedik. Együtt csodákra vagyunk képesek! Támogatásod, önkéntes részvételed, segítséged, adó 1% felajánlásod fontos! Köszönjük!

Tovább a bohócdoktorokhoz ITT!
Támogatásoddal, adó 1 százalék felajánlással Segíts Te is!

Adó 1 százalékát adóbevalláskor, május 20-ig az ügyfélkapun, vagy munkáltatóján keresztül, vagy a NAV-nál könnyedén felajánlhatja!

bohócdoktorok adó 1%

Segítséged, támogatásod hálásan köszönjük!
Videón a bohócdoktorok!

ADÓ1% GYÓGYÍTÓ BOHÓCDOKTOR TÁMOGATÁS
Kérjük támogassa adó 1% felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság!

10 ÉRV, HOGY A Mátrix Közhasznú Alapítványt segítsd ADÓD 1%-VAL:
– gyermekmentés, családtámogatás, adományok osztása,
– egészségvédelmi (szűrőnapok, sterilház, bohócdoktorok, egyéb gyermekmentő) programok működtetése,
– kulturális programok szervezése, tehetséggondozás,
– adományok gyűjtése, osztása (egyéni és csoportos formában, egyéneknek, családoknak, közösségeknek),
– mesedoktor kórháztámogatás, gyógyítás segítő élményprogram,
– oktatási, tájékoztató tevékenységek, készségfejlesztés,
– élelmezés (gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás), ingyenkonyhák élelmiszer támogatása,
– bűn-és baleset megelőzési programok szervezése,
– sport-és szabadidős programok, tömegsport szervezése,
– munkahely teremtés, megélhetést segítő akcióprogramok,
– tömegkommunikációs tevékenységek, tájékoztatás,
– segítő akciók, rendezvények, fórumok működtetése,
– környezeti és természeti, társadalmi segítő feladatok ellátása, akciók, rendezvények, jótékonysági események, önkéntes szerveződések támogatása, adományosztás, segítése, mentorálása!

Az adó1% +1 százalék felajánlása nem kerül semmibe az adófizetőnek, ugyanakkor kiemelt fontosságú a civil szervezetek, így a Mátrix Alapítvány tevékenységének segítésében.
Az adózási időszakban a gyermekmentésre, gyógyításra felajánlható adó 1 százalék felajánlás mellett örömmel fogadjuk tárgyi, eszmei, anyagi, kapcsolati támogatás felajánlását is! Segítséged, a legapróbb támogatás is nagyon sokat jelent!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott szja 1+1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek – alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1 nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására. Segítsen úgy adóbevalláskor, hogy közben az Önnek semmibe sem kerül! Bohócdoktorokkal a kapcsolatfelvétel az info(@)matrixalapitvany.hu e-mail címen lehetséges.

KÍVÁNCSI VAGY MIT CSINÁL EGY BOHÓCDOKTOR?
Bohócdoktorok, gyermekmentés
A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2008 óta működteti a Gyógyító Bohócdoktorok Betegségelűző Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a gyerekeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A vidám bohócdoktor vizit végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol. Ön is segítsen: adóbevalláskor adó 1% felajánlásával támogassa a bohócdoktorok gyógyító tevékenységét!

Bohócdoktorok a betegekért
Ép testben ép lélek – tartja a közmondás, és valóban: a testi és lelki erőnlét szorosan összefügg. Nem csak a test a fontos, hanem a szellem egészségével is sűrűbben kell foglalkozni, még egészségesen is. És még sokkal jobban, ha egy gyermek a testet megpróbáltató betegséggel küzd vagy a gyógykezelés mellékhatásai kritikus állapotúra rontják a szellemet.

Bohócdoktor iskola: legyél Te is Bohócdoktor
Magán és céges támogatók, segítők, szponzorok, együttműködő partnerek jelentkezését, önkénteseket várunk további sikereket elősegítő bohocdoktor tevékenységünkhöz. Kérjük, hogy jótékonysági tevékenységünket kísérje figyelemmel! Évente szervezünk színészek és lelkes amatőrök számára bohócdoktor iskolát, ahova szeretettel várjuk az érdeklődőket

Mesedoktor, Zenedoktor terápia támogatása adó1% -kal
Nem csak betegeknek, nem csak gyerekeknek működtetjük a kórházi, gyógyítást segítő, fejlesztő programjainkat, a mesedoktorok, zenedoktorok mozgalmat. Évente megszámlálhatatlan segítségnyújtással vagyunk jelen a fejlődés és a problémamegoldás érdekében.

Gyermekek VédelmeAdó 1 százalék felajánlásával a gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális segítő feladatainkat, a Sterilszoba működését, az egész éves adományosztó tevékenységet támogatja. 2003 óta közhasznú alapítványunk évente tízezernél többször segíti súlyos gondok megoldását. Együtt legyünk még sikeresebbek! Harcoljunk közösen a betegségek ellen!

Bohócdoktorok a beteg, sérült gyerekek (és felnőttek) gyógyulásáért
A súlyos betegséggel küszködő gyerekek számára a fekvőbetegség többnyire negatív stresszt, félelmet, fájdalmakat és szenvedést hoz. A gyógykezelések során keletkező negatív helyzetet hozzák rendbe a bohócdoktorok. A Mátrix Alapítvány arra kéri a jóérzésű segítőket, pártolókat, és majdani segítőket, hogy az adózási időszakban az szja 1+1 százalék felajánlás, azaz az egy százalék felajánlás kapcsán gondoljanak az alapítvány által több éven sikeresen működtetett Bohócdoktor Betegségelűző Csapat támogatására. A normatív támogatás nélkül működő gyógyító program a támogatásként juttatható adó1 % felajánlás segítségével a gyermekmentő program költségeit fedezni tudja. Az 1 százalék felajánlás a közhasznú alapítvány jótékony célú tevékenységéhez fontos támogatási lehetőség. A bohócdokik szegedi alapítványa az egész országra kiterjedően végzik intézmények nagybeteg kisgyermekeinek látogatásait, a bohócdoktor mozgalom így országosan a kórtermekben fekvő beteg gyermekek nagy örömére elérhető. Az egészségügyi intézményekben eltöltött napok kapcsán fontos gyermekvédelem (fizikai, lelki formában is), a gyermekek támogatása vidám bohócdoktorkodás révén teljesülhet ki. A gyermektámogatás során ajándékozás, élmény átadás – élmény pedagógia, a betegségek játékos feldolgozásához szükséges tréning is kapcsolódik. A bohócdoktorok sosem üres kézzel érkeznek, ajándék lufi, nassolnivaló szinte mindig lapul a bőröndjeikben. A gyermekmentő alapítvány révén a beteg gyermekek gyógyulása közelebb juthat a megvalósuláshoz, mely megfizethetetlen érték. Mosoly, szeretet, egészség!

Adó1 % -hoz adószám: 18472273-1-06
A bohócdoktorok a befizetendő adó1% -át köszönettel fogadják. Az 1 százalék felajánlás nagyon nagy segítség a gyermekmentő – gyógyító bohócdoktorok egész éves áldozatos munkájához. Az egy százalék felajánlás, azaz az adó 1 nem kerül az adóbevalláskor semmiféle plusz költségbe sem, mégis óriási segítség. A bohócdoktorok számára adóbevalláskor felajánlható adó1% felajánlás elmulasztása az adóbevallás idején nem jó, mondhatni kifejezetten rossz. Az adóbevallás 1 százalék részének fel nem ajánlásakor is befizetésre kerül, csak a támogatási lehetőség helyett (a gyermekmentő alapítvány helyett) az államkasszába kerül az összes adóbefizetés. Az alapítványok nyilvántartása tartalmazza a Mátrix Közhasznú Alapítványt, mint szja 1+1%-ot fogadó szervezetet. Az adó 1 százalék támogatásból befolyó összeg nagyban segíti a beteg gyermekek gyógyításának támogatása kapcsán működtetett lelki és testi segítő tevékenységet. A beteg gyermekek segítése, a bohócdoktor mozgalom támogatása csak 1%-nyi figyelmet és segítséget kér!

Együtt csodákra vagyunk képesek!
Adóbevalláskor az adó egy százalék, azaz a befizetett személyi jövedelemadó 1 százalék felajánlás révén minden támogató részt vehet az éves szinten gyerekek százait, de akár gyerekek ezreit segítő bohócdoktor programba. A bohócdoktorok számára felajánlható adó 1+1 felajánlása nem kerül semmibe sem, de a bohócdoktorok áldozatos tevékenységének folytatásához nélkülözhetetlen. Adóbevalláskor az adó 1 százalék felajánlását ne felejtse el megtenni, ha az adó 1 % felajánlás nem jön létre, a felajánlható összeg (mely néhány száz forinttól több ezer forintig is terjedhet) az államkasszába kerül. Az adóbevallás elkészítésekor kérje ki a könyvelő vagy a bérszámfejtő segítségét, hogy a Mátrix Közhasznú Alapítvány ( az alapítvány adószám: 18472273-1-06) a gyermek támogatás segítendő céllal felajánlásra kerülhessen. Az adóbevallás 1 százalék része nagy segítség s gyermekmentő feladatokhoz. Az alapítvány adószáma az alapítvány részére történő adó 1 % felajánláskor pontosan kell, hogy megadásra kerüljön, hiszen ha az szja 1 százalék felajánláshoz megadott adószám hibás, úgy az adó 1 % felajánlás nem jut célba, az szja 1 százalék felajánlás érvénytelen lesz.

Segítségét, támogatását, egész éves figyelmét a gyógyító bohócdoktor csapatunk nagyra értékeli, és hálásan köszöni!

Mátrix Közhasznú Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 18472273-1-06

bohócdoktorok adó 1%