Adományok – Centerke Adományozó Központ

Tudtad, hogy évente 10.000-nél több gyermeket, családot, nélkülöző embert, közösségeket segít a Centerke Adományozó Központ?! A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke egész évben a rászorulókért van. Cipőt, ruhát, takarót, plédet, tartós élelmiszert, bútort, egyéb életminőséget segítő tárgyakat adunk támogatóink jóvoltából rászorulóknak ingyenesen. Önnel közösen sikeres a jótékonykodás, támogatását, segítségét, felajánlásait hálás köszönettel fogadja az alapítvány!

Segítsen adó 1% felajánlással!
Adószám: 18472273-1-06

Adóbevalláskor, május közepéig, az e-Szja rendszerben az Szja 1% felajánláskor az alapítványi adószám megadásával támogassa adó 1%-al a gyermekek megmentését, a családok védelmét. Adó 1% adománya életmentő segítség.

adomány adó 1%

Nem kell nagy dolgokra gondolni, könnyedén segíthet!
Tiszta ruha, cipő, használati tárgyak, tartós élelem felajánlással is segíthet. Családok, gyerekek, idősek gyakran kényszerülnek nélkülözni. A Centerke Adományozó Központ 2003 óta, évente tízezernél többször segíti adománnyal a bajban lévőket, nélkülözőket. Alapítványunk szociális programjainak egy része az adományosztás, segítjük a nélkülöző családok problémáinak megoldását, a gyógyítást, az egészséges testi és lelki folyamatokat. Sajnos sokkal több a rászoruló, mint amennyi segítséget biztosítani tudunk. Közösen kell tennünk a gyermekéhezés, az alultápláltság, a kirekesztettség és a szegénység ellen! Jó állapotú, az Ön számára feleslegessé vált dolgokat (tiszta ruhát, cipőt, takarót, ágyneműt, pokrócot, papucsot, egyebeket) juttassa el a legrászorultabbak megsegítésére! Nem csak a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerkén keresztül teheti meg, keresse a lakóhelyéhez közelebbi segítő csoportokat is! Jót tenni jó!

adomány adó 1%

További sikeres programjaink:
A mindennapok problémáin felül sokan küzdenek súlyos helyzetekkel. A gyermekek nagy betegségein a Bohócdoktorok vizitjei segítenek. Betegségelűző, élményteremtő programokkal feledtetik a bajokat. Az alapítvány működteti még a Mesedoktorok és a Zenedoktor és a Szeretetcsoki segítő programokat is. A lista nem teljes… érdemes megismerni a programokat a Mátrix Közhasznú Alapítvány oldalon és a Centerke Adományozó Központ oldalon is.

adomány adó 1%