Az amerikai nagykövetség közölte, hogy David Pressman elutazott Washingtonba

Közvetlenül – pontosabban két héttel – azután, hogy beszámoltak arról, hogy a nagykövet a békéscsabai kolbászfesztiválon járt.

Az amerikai nagykövetség közölte, hogy David Pressman elutazott Washingtonba

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége az alábbi közleményt adta ki: „November 2-3-án David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete Washingtonba utazott, hogy magas rangú amerikai kormányzati tisztviselőkkel konzultáljon az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatokról. A nagykövet megbeszélései során a végrehajtó hatalom rangidős képviselőivel, köztük a Kongresszus, a Fehér Ház és a Külügyminisztérium vezető tisztségviselőivel is találkozott.”

Az oldalon a legutóbbi hír egyébként az volt, hogy: „A nagykövet a 26. Csabai Kolbászfesztiválon tisztelgett a régió gasztronómiai hagyományai és történelme előtt, ahol találkozott a Csabai Kolbászklub és az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért tagjaival, valamint számos, az éves kolbászkészítő versenyen részt vevő fiatallal. Több fajta helyi kolbászt is megkóstolt, és kötényt kötött, hogy az egyik fiatal csapattól megtanulja a kolbászkészítés művészetét.”

A tavalyi békéscsabai kolbászfesztiválról a 444 is beszámolt.