Bejelentette az OTP – Változások jönnek, sokan nem örülnek majd ennek

Az OTP Banknál nemrégiben több jelentős változás lépett életbe, melyek között az egyik legérdekesebb az átalakuló pénztárvezetés és a digitális fejlesztések fókuszba kerülése.   Az OTPdirekt Internetbank oldalán közzétett figyelmeztetésből kiderült, hogy a bank fokozatosan kivezeti a régi netbankot a lakossági ügyfelek körében. Ez a lépés része a bank digitális átállásának, melynek célja a modern, […] The post Bejelentette az OTP – Változások jönnek, sokan nem örülnek majd ennek appeared first on Tudasfaja.com.

Bejelentette az OTP – Változások jönnek, sokan nem örülnek majd ennek

Az OTP Banknál nemrégiben több jelentős változás lépett életbe, melyek között az egyik legérdekesebb az átalakuló pénztárvezetés és a digitális fejlesztések fókuszba kerülése.

 

Az OTPdirekt Internetbank oldalán közzétett figyelmeztetésből kiderült, hogy a bank fokozatosan kivezeti a régi netbankot a lakossági ügyfelek körében. Ez a lépés része a bank digitális átállásának, melynek célja a modern, felhasználóbarát online szolgáltatások biztosítása.Egy másik fontos változás, melyről korábban már beszámoltak, hogy 2024. február 1-től a nem saját számlára történő pénztári készpénzbefizetések után készpénzbefizetési díjat vezet be az OTP. Ez azt jelenti, hogy a nem saját számlára történő készpénzfelvételért a bank díjat számít fel.

A legújabb fejlemény szerint az OTP-pénztárak vezetése is átalakul. Budai József került kinevezésre az új ügyvezetői pozícióba, aki az egészségpénztárat és a nyugdíjpénztárat fogja vezetni.

A bank indoklása szerint ennek célja a két szervezet hatékonyabb összehangolása. Budai feladata lesz az ügyfélbarát szolgáltatásokra összpontosítani, hogy támogassa az öngondoskodás térnyerését.Az új vezetési struktúrával párhuzamosan az OTP ígérete szerint további fejlesztésekre lehet számítani a digitális kiszolgálás terén is. A bank új alapokra helyezi a digitális fejlesztéseket, hogy az ügyfelek számára még kényelmesebb és felhasználóbarátabb szolgáltatásokat nyújthasson.

Az OTP-pénztárak jelenleg az öngondoskodási piac vezetői Magyarországon. A nyugdíjpénztár több mint 264 ezer taggal rendelkezik, míg az Egészségpénztár több mint 360 ezer taggal büszkélkedhet.Mindkét pénztár folyamatos növekedést mutat, és kiemelkedő piaci részesedéssel rendelkezik az öngondoskodási szektorban.

The post Bejelentette az OTP – Változások jönnek, sokan nem örülnek majd ennek appeared first on Tudasfaja.com.