Borzalmas hír jött Károly király állapotáról

Hétfő este a Buckingham-palota hivatalos közleményben erősítette meg, hogy III. Károly brit királynál rákot diagnosztizáltak.   Az uralkodót a közelmúltban prosztatamegnagyobbodással kezelték, az azt követő vizsgálatok során azonban rákos elváltozásokat fedeztek fel a szervezetében. A király azonnal megkezdte a szükséges kezeléseket, és az orvosok tanácsára egy ideig visszavonultan fogja tölteni a kezelési időszakot, továbbra is […] The post Borzalmas hír jött Károly király állapotáról appeared first on Tudasfaja.com.

Borzalmas hír jött Károly király állapotáról

Hétfő este a Buckingham-palota hivatalos közleményben erősítette meg, hogy III. Károly brit királynál rákot diagnosztizáltak.

 

Az uralkodót a közelmúltban prosztatamegnagyobbodással kezelték, az azt követő vizsgálatok során azonban rákos elváltozásokat fedeztek fel a szervezetében.

A király azonnal megkezdte a szükséges kezeléseket, és az orvosok tanácsára egy ideig visszavonultan fogja tölteni a kezelési időszakot, továbbra is ellátva az államfői feladatokat.A Buckingham-palota közleménye hangsúlyozta III. Károly háláját az orvosi csapatnak a gyors beavatkozásért, és kifejezte bizalmát a kezelés pozitív kimenetelében.

A király a szokásokkal szakítva úgy döntött, hogy megosztja a nyilvánossággal a rákdiagnózist, ezzel megelőzve a spekulációkat, és kiemelve a betegség fontosságát.

A királyi udvar szerint III. Károly a jövőben is teljes mértékben betölti majd kötelességeit, és reményét fejezte ki a mielőbbi visszatérésre a teljes körű nyilvános szolgálathoz.A hírre számos jókívánság és támogatás érkezett a világ különböző részeiből, és a királyi család kérte az embereket, hogy tartsanak velük III. Károly gyógyulásáért.

The post Borzalmas hír jött Károly király állapotáról appeared first on Tudasfaja.com.