Borzalmas tragédia – Balesetet szenvedtek, elhunyt a csodálatos színész három gyermekével együtt

Taraja Ramsess, a Marvel-filmek profi kaszkadőre, sajátosan tragikus körülmények között veszítette életét október 31-én egy súlyos autóbalesetben.   A 41 éves színész és három gyermeke vesztette életüket a tragikus incidensben, ami megrázta Hollywood és a szórakoztatóipar szerelmeseit. A baleset Georgia államban, az Atlanta közelében lévő DeKalb megyében történt, amikor Taraja Ramsess autója egy lerobbant nyerges […] The post Borzalmas tragédia – Balesetet szenvedtek, elhunyt a csodálatos színész három gyermekével együtt appeared first on Tudasfaja.com.

Borzalmas tragédia – Balesetet szenvedtek, elhunyt a csodálatos színész három gyermekével együtt

Taraja Ramsess, a Marvel-filmek profi kaszkadőre, sajátosan tragikus körülmények között veszítette életét október 31-én egy súlyos autóbalesetben.

 

A 41 éves színész és három gyermeke vesztette életüket a tragikus incidensben, ami megrázta Hollywood és a szórakoztatóipar szerelmeseit.

A baleset Georgia államban, az Atlanta közelében lévő DeKalb megyében történt, amikor Taraja Ramsess autója egy lerobbant nyerges vontatóba csapódott. Az autóban összesen öt gyermeke tartózkodott, közülük két lánya vesztette életét a helyszínen, és egy fia a kórházban vesztette életét sérüléseiben.

Taraja Ramsess egyébként ismert volt számos nagyfilm kaszkadőreként, és olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Fekete Párduc és a Bosszúállók. Emellett olyan produkciókban is részt vett, mint a Halálos iramban és az Éhezők viadala.

Az autóbaleset részletei még mindig tisztázás alatt állnak, a hatóságok vizsgálják az okokat, amelyek vezethettek a tragikus ütközéshez.Taraja Ramsess három gyermeke közül a legfiatalabb mindössze nyolc hetes volt a baleset idején. Az elhunyt gyermekek közé tartozott egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú is.

A tragédia mélyen megrázta a színész családját és azokat, akik ismerték őt. Akili Ramsess, Taraja édesanyja Instagram-posztjában emlékezett meg fiáról, megosztva, mennyire különleges és szeretetteljes ember volt Taraja Ramsess, aki a harcművészeteket és a motorozást is szenvedélyesen kedvelte, valamint az egész filmkészítés iránti elkötelezettségéről ismert volt.

A szórakoztatóipar és a Marvel-univerzum veszteséget szenvedett el Taraja Ramsess elvesztésével. A tragikus esemény emléke örökre él a hozzátartozók és a rajongók szívében.

  

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Akili Ramsess (@eyeakili) által megosztott bejegyzés

The post Borzalmas tragédia – Balesetet szenvedtek, elhunyt a csodálatos színész három gyermekével együtt appeared first on Tudasfaja.com.