DÖNTÖTT A KORMÁNY! Érkeznek a bejelentések az új szabályokról

Szerdán tíz órakor Kormányinfót tartanak. A napokban elhangzott nyilatkozatok alapján szinte borítékolható, hogy Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a kormány árstoppal kapcsolatos döntéseiről számol majd be. Ahogy a Blikk is megírta, Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter hétfőn az InfoRádióban jelezte: az Orbán-kormány napokon belül dönt az ártopok kiterjesztéséről. A Blikknek pedig a Nagy […] The post DÖNTÖTT A KORMÁNY! Érkeznek a bejelentések az új szabályokról appeared first on Tudasfaja.com.

DÖNTÖTT A KORMÁNY! Érkeznek a bejelentések az új szabályokról

Szerdán tíz órakor Kormányinfót tartanak. A napokban elhangzott nyilatkozatok alapján szinte borítékolható, hogy Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a kormány árstoppal kapcsolatos döntéseiről számol majd be.

Ahogy a Blikk is megírta, Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter hétfőn az InfoRádióban jelezte: az Orbán-kormány napokon belül dönt az ártopok kiterjesztéséről.

A Blikknek pedig a Nagy István vezette agrárminisztérium erősítette meg, hogy „a jelenlegi szabályozás szerint december 31-ig van érvényben, de folyamatosan vizsgálják a helyzetet, és döntenek majd az árstopok ügyében”.

Ahogy az lenni szokott, a Kormányinfót kormányülés előzte meg, ahol az infláció, az energiaválság és a brüsszeli szankciók voltak terítéken – írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.Mik kerülhetnek fel az árstopos termékek közé?

Iparági források azt jósolják, a tojás és a burgonya lehet érintett, de többen a trappista sajtot is említették. Felmerült még a száraztészta és a rizs is, ám a kenyeret szinte biztosan nem veszik fel erre a listára.

The post DÖNTÖTT A KORMÁNY! Érkeznek a bejelentések az új szabályokról appeared first on Tudasfaja.com.